Hirdetés

Kingdom Hearts III - végre tényleg elkészült a játék, új trailerrel ünneplünk

|

Aranylemezen a Kingdom Hearts III, már biztosan nem lesz újabb csúszás.

Hirdetés

Több mint öt évvel a bejelentése után végre valóban befejeződött a Kingdom Hearts III fejlesztése, a játék immár aranylemezen csücsül. 

Hirdetés

Persze maga a megjelenés még picit odébb van, de azért mindenképpen remek hír, hogy már most végeztek a fejlesztéssel és csak az esetleges finomhangolás maradt hátra. Több halasztás után jutottunk el idáig, szóval gondolom most együttes erővel lélegeznek fel a rajongók, hiszen így már biztosan nem kell még több késésre számítani. Az örömhírt egyébként maga Tetsuya Nomura, a játék rendezője jelentette be, a Square Enix pedig kiadott egy új előzetest a jeles nap alkalmából. 

A Kingdom Hearts III 2019. január 29-én jelenik meg majd PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)