Hirdetés

Kingdom Hearts 3 - ha valaki keresne, Unreal Engine 4-re költöztünk

|

Egyelőre ismeretlen okokból kifolyólag váratlanul grafikus motort váltott a Kingdom Hearts 3.

Hirdetés

A Kingdom Hearts 3-at még az E3 2013 keretén belül jelentette be a Square Enix és akkor a játék igazgatója, Tetsuya Nomura azt mondta, hogy már 2010 óta fejlesztik a projektet. Ehhez képest azóta nem kerültünk sokkal közelebb a végeredményhez, hiszen bár tudjuk, hogy PlayStation 4 és Xbox One platformokra várhatjuk, de még csak találgatni sem tudjuk, hogy körülbelül mikor.

További hátráltató tényező lehet, hogy a Kingdom Hearts 3 időközben grafikus motort váltott, immáron az Unreal Engine 4 duruzsol alatta. Ezt egy japán magazin, a Famitsu interjújából tudjuk, amelyben Nomura kitért rá, hogy az átállás kezdeti renderelési nehézségeit követően már gördülékenyen, a tervek szerint halad a fejlesztés, köszönhetően az Epic Games támogatásának. A kreatív igazgató nem volt hajlandó elárulni, hogy miért döntöttek az Unreal Engine 4 mellett, csupán annyit fűzött hozzá, hogy "különböző okok miatt" volt szükség a változtatásra. 

Feltételezhetően korábban a Square Enix házon belül használt motorja, a Luminous Engine szolgált a Disney-témájú akció-szerepjáték alapjául, de vélhetően nem lesz gond az Unreal Engine-nel sem, elvégre a csapatnak már volt dolga vele, például a The Last Remnant esetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)