Hirdetés

Traileren a Kingdom Hearts HD 1.5 Remix

|

A Square Enix egy új kedvcsinálóval promózza a Kingdom Hearts HD 1.5 Remixhez kapható art bookot.

Hirdetés

A Kingdom Hearts HD 1.5 Remixben megtalálható lesz a Kingdom Hearts Final Mix és a Kingdom Hearts Re:Chain of Memories felújított változata, valamint a Kingdom Hearts 358/2 Days Theater módja, majd' 3 órányi felújított mozgóképpel és átvezető animációval.

Az új trailer az előrendelői extraként beszerezhető művészeti könyvből mutat meg ezt-azt, valamint láthatjuk a karakter tervezés lépéseit és különböző koncepcióképeket is, íme:

Japán játékostársaink már túl vannak a Kingdom Hearts HD 1.5 Remix megjelenésén, hozzánk viszont csak szeptember 10-én érkezik a Disney-s móka, PS3-ra, illetve év végén számítunk a Kingdom Hearts 3 megjelenésére is, PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)