Hirdetés

Kingdom Hearts III tesztek - megérte várni rá

|

Az első értékelések nagyon pozitívan nyilatkoznak a sorozat egy egész korszakát lezáró epizódról.

Hirdetés

A Kingdom Hearts III fejlesztése nem volt se gyors, se egyszerű, de végre megérkezett, legalábbis japánban és a sajtó képviselőinek. Az angol nyelvű nagyközönség jövő hét kedden kezdhet hozzá a kalandhoz.

Hirdetés

Addig is szépen lassan jönnek be az első értékelések, melyek nagyrészt pozitívan nyilatkoznak a játékról. Úgy néz ki, hogy a játékmenet, a látvány és a sztori mind a helyén van. Így értékeltek a nagyobb oldalak: 

GamesRadar+ - 4/5
Game Informer - 9.5/10
GameSpot - 8/10
IGN US- 8.7/10
USgamer - 4.5/5

A Kingdom Hearts III a 2002-ben, az első résszel elindított Dark Seeker Saga lezáró epizódja. A sztori teljes megértéséhez szükséges lesz az összes korábbi rész végigjátszása (a "spin-off" részeket is beleszámítva), de aki nem szeretne több száz órát kalandozni a harmadik rész előtt, azt egy játékbeli videó készíti fel a legszükségesebb infókból.

A játék angol nyelvű verziója január 29-én érkezik Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A harmadik részt önmagában, illetve egy minden korábbi KH játékot tartalmazó csodacsomagban is be lehet szerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)