Hirdetés

Kingdom Hearts III - a CG trailer Skrillexszel adja a hangulatot

|

A harmadik epizód főtémájából is meghallgathatunk egy darabkát. A dalt ezúttal is Hikaru Utadának köszönhetünk, viszont most Skrillex is rásegített kicsit.

Hirdetés

Már csak kicsivel több mint egy hónap van hátra a Kingdom Hearts III megjelenéséig, és a Square Enix nagyon nem szeretné, ha megfeledkeznénk erről. Ezúttal a játék intro videójából kaptunk egy darabkát némi CG akcióval és az új főtémával megtűzdelve.

Hirdetés

A zenéért Hikaru Utada felelt, akinek egyébként az első és második Kingdom Hearts főtémáját is köszönhetjük. A mixelésben Skrillex segítette ki, aki egyébként hatalmas Kingdom Hearts rajongó hírében áll.

Angol verzió:

Japán verzió:

Elég erős váltás az eredeti Kingdom Hearts zenéhez képest, de majd meglátjuk, hogy a szám teljes verziója milyen lesz. Ezt legjobb esetben is csak 2019. január 29-én fogjuk megtudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)