Hirdetés

PC-re jöhet a Kingdom Hearts III?

|

A Kingdom Hearts III-hoz érkező Re:Mind DLC leírásában felbukkant egy utalás egy lehetséges PC-s verzióra, ez pedig reménykedésre adhat okot mindenkinek.

Hirdetés

Mióta a Square Enix úgy döntött, hogy Xbox One-ra is átviszi a teljes Kingdom Hearts szériát, sokan reménykednek egy hasonló PC-s portolásban. Hogy ez mennyire lehetséges, az kérdéses, de előkerült egy nyom, ami beszédes lehet a Square terveiről. Már ha nem egy teljesen véletlen hibáról van szó, amit egy kávéhiányban szenvedő gyakornok követett el.

Hirdetés

A Kingdom Hearts III Re:Mind DLC-jének leírásában egy kis utasítást olvashatunk, ami hasonló tanácsokkal látja el a felhasználót, mint az alapjáték esetében. A KH3-nál ez olvasható:

"Telepítse az otthoni Xbxo One konzoljára, és rendelkezzen aktív internet kapcsolattal, hogy bejelentkezhessen a Microsoft fiókjába."

Ezzel szemben a Re:Mindnál a következő olvasható:

"Az alkalmazás beszerzéséhez jelentkezzen be a Microsoft fiókjába és telepítse azt a Windows 10 készülékeire."

Könnyen lehet egy rosszul bemásolt sor, de tekintettel a játék Xbox One-os megjelenésére, nem lennénk annyira meglepődve, ha egyszer csak bejelentené a Square a Windows verzió érkezését. Szerintetek van esélyünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)