Hirdetés

Kiderült, mikor jön és mit hoz a Kingdom Hearts III ReMIND DLC-je

|

Valakinek biztos remegett a keze, amikor beállította a legfrissebb előzetes kikerülési dátumát, mert véletlenül felbukkant, aztán gyorsan el is tűnt. Addigra persze már késő volt.

Hirdetés

A Square Enix YouTube csatornáján megjelent a napokban egy új trailer, ami a Kingdom Hearts III kiegészítőjét, a ReMIND-ot mutatta volna be. Kicsivel később a videó már eltűnt, valószínűleg a State of Play-re vagy a The Game Awardsra akarták előkészíteni. Akárhogy is, a szemfüles rajongók már látták az egészet, így a megjelenési dátum is kiderült.

Hirdetés

A DLC-ben a videó tanúsága szerint játszhatunk majd Kairiként, akivel Sora oldalán kell szembenéznünk Xehanorttal.  Aerith, Yuffie, Leon vendégszereplőként biztosan felbukkannak, és valószínűleg Cloud és Sephiroth is benéznek majd, már csak azért is, mert közeleg a Final Fantasy VII Remake megjelenése. Rengeteg új sztorit is kapunk, felfedezhetjük Scala Ed Caelumot és a folytatást is megalapozzák.

A legfontosabb persze a megjelenési dátum, ami a kiszivárgott trailer szerint PS4-en 2020. január 23. Xbox One-on február 25.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)