Hirdetés

Kingdom Hearts III - vadonatúj kalandokat hozhat az első DLC

|

A csomagot maga a játék rendezője jelentette be nemrég, és az is kiderült, milyen újdonságokra számíthatunk.

Hirdetés

A Square Enix ismét egy varázslatos játékot tett le az asztalra a Kingdom Hearts III-mal, amiben számos Disney-s világba ellátogathattunk. Ám a kalandok még nem értek véget, ugyanis érkezik egy minden jóval megrakott kiegészítő csomag.

Hirdetés

Nemrég rendeztek egy Kingdom Hearts koncertet Tokióban, aminek a végén megjelent Tetsuya Nomura, a Kingdom Hearts III rendezője, és váratlanul bejelentett egy új fizetős DLC-t a játékhoz. Az egyelőre csak ReMIND néven emlegetett kiegészítés többek között hoz egy vadonatúj szcenáriót, valamint érkezik még egy Limit Episode és egy Secret Episode is, mindkettő egy-egy bossharccal. Ingyenes apróságként jön egy új Keyblade és egy Form is.

A DLC-ről egy YanilynGaming nevű Twitter-felhasználó számolt be, aki részt vett a koncerten, így első kézből értesülhetett az újdonságokról. Elmondása szerint megjelenési dátumról és árról egyelőre még nem esett szó, de további részletekre számíthatunk majd június környékén.

Nektek hogy tetszett a Kingdom Hearts III?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)