Hirdetés

Kingdom: New Lands - a 2019/07-es GameStar teljes játéka

|

Júliusra egy igazi pixel art gyöngyszemet csomagoltunk a magazin mellé.

Hirdetés

A héten megjelenik a legfrissebb GameStar magazin, benne egy tucat teszttel, előzetessel és egyéb izgalmas anyaggal. Ha pedig átrágtátok magatokat rajta, akkor fejest is ugorhattok a teljes játékunkba, ami ezúttal a Kingdom: New Lands.

Hirdetés

A rengeteg díjat bezsebelő Kingdom továbbgondolt változatában egy egészen új világba utazunk, ahol korábban nem látott kihívásokkal kell majd szembenéznünk és szörnyekkel megküzdenünk. Ha valaki nem szereti, ha egy játék mindent a szájába rág, akkor annak tökéletes választás a Kingdom: New Lands. Rengeteg NPC, tárgy és rejtélyes szobor várja, hogy felfedezzük a titkát, és minden esetben nekünk kell rájönnünk, hogy pontosan hogyan működnek, hogyan viszik majd előre a királyságot.

Ebben a játékban a felfedezésen, a túlélésen és a fejtörőkön van a hangsúly. És amikor végre összeáll a kép, és rájössz, hogyan lehet bizonyos dolgokat kombinálni, az utánozhatatlan érzés. Mindezt egy gyönyörű, megnyugtató, de közben mégis elképesztően stresszes világban. Egy minimalista, mégis összetett kihívás ez, ahol meg kell tanulnunk a világ szabályait, hogy kiaknázhassuk a lehetőségeket.

A Kingdom: New Lands már egy belépő szintű telefonon is elfutna. Az indításhoz mindössze egy Dual Core processzorral, 1 GB RAM-mal és 1 GB szabad tárhellyel rendelkező gépre van szükség, úgyhogy utazás során, laptopról is simán pörgethetitek.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2019/07-es számát 2019. július 19. péntektől találjátok meg az újságárusoknál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)