Hirdetés

Kingdom Two Crowns - megvan a megjelenési dátum, traileren a Shogun kampány

|

Co-op lehetőséggel és több kampányhelyszínnel érkezik a Kingdom folytatása.

Hirdetés

A Kingdom egy szórakoztató, és kifejezetten nagy kihívást kínáló bázisépítős, túlélős, stratégiai játék. A lényeg, hogy egy bázist kell fenntartanunk és fejlesztenünk nappal, éjjel pedig támadó hordák ellen kell megvédenünk azt.

Hirdetés

A Kingdom Two Crowns ezt megfejeli egy co-op játékmóddal, amiben két játékos két birodalmat menedzselhet egy vízszintesen elválasztott képernyőn. A folytatásban új helyszínek és kampányok várnak ránk; ezek közül az első a Shogun lesz, amiből egy darabkát láthattunk is a legfrissebb trailerben.

A Kingdom Two Crowns megjelenése 2018. december 11-én várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra (belekerül a Game Passbe is), és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)