Hirdetés

Kingdom Under Fire 2 - még idén megjelenik nyugaton is a dél-koreai MMORPG

|

A kiadás jogait a Gameforge szerezte meg a nyugati piacon.

Hirdetés

A Kingdom Under Fire 2-t még 2008-ban jelentették be, és azóta elég sok változáson átesett a Blueside MMORPG és RTS elemeket ötvöző különleges alkotása. A játék Kínában és Tajvanban 2017 óta elérhető béta verzióban, a Gameforge tervei szerint pedig az európai és az amerikai piacon sikerül publikálni még ebben az évben. 

Hirdetés

Pontosabb dátumot egyelőre nem határoztak meg, de mind a Blueside, mind a Gameforge nagyon pozitívan nyilatkozott a partnerkapcsolatról, és remélik, hogy a játékot hamarosan a nyugati játékosok is élvezhetik majd PC-n a Kingdom Under Fire 2-t. A bejelentést követően a kiadó néhány új fényképet is megosztott a játékról, ezeket alább láthatjátok a galériában.

Ti várjátok már a Kingdom Under Fire 2 megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)