Hirdetés

Kingdom Under Fire 2 - az új trailerben a harcé a főszerep

|

Eposzokba illő csatákban vehetünk részt, az új trailer ezekből ad ízelítőt.

Hirdetés

Nemrég már láthattuk egy látványos trailerben, hogy a Blueside és a Gameforge gondozásában készülő Kingdom Under Fire 2 milyen módon ötvözi majd az MMORPG és az RTS stílusok játékmenetét egy különleges fantasy-világban, a legújabb előzetesben pedig a harcrendszer kapta a reflektorfényt. 

Hirdetés

Az alábbi gameplay trailerben a gyakorlatban is láthatjuk, hogy milyen módon taktikázhatunk, állíthatunk fel stratégiákat, illetve állíthatjuk össze a seregünket 12 különböző frakció több mint 80 egységéből, akik szintet léphetnek, új képességeket szerezhetnek, és fejleszthetjük a felszerelésüket. A siker érdekében összeállhatunk szövetségesekkel és többek között ostromgépeket is alkalmazhatunk, hogy mi uraljuk a csatateret, hősünket irányítva pedig saját magunk is részt veszünk az összecsapásokban.

A Kingdom Under Fire 2 megjelenése november 14-én várható. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)