Hirdetés

Kingdom Under Fire 2 - Gameplay trailer

|

A Kingdom Under Fire II nyüstölés során igazán epikus csatákban vehetünk részt. Aki nem hiszi, nézze meg a trailert!

Hirdetés

A PC-n nem annyira sikeres, majd konzolokra kültöző Kingdom Under Fire legújabb részének stílusával akad egy kis gond. Mert ugyebár ez egy alapvetően RTS játék, amelyben nagy szerepet játszik az akció, természetesen RPG elemekkel fűszerezve, mindezt masszívan online. Tehát akkor MMORTSRPGA.

Aki túlélte a stílus megfogalmazása okozta sokkot, megnézheti a trailert alant. Egy egészen picit Gyűrűk Ura utánérzés észrevehető, de valaki egyszer azt mondta, hogy jó helyről lopni sosem szégyen. Arról nem is beszélve, hogy egy ideje nem érkezett semmi jóféle Gyűrűk Ura játék, a Kingdom Under Fire 2 viszont elméletben még az őssze megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)