Hirdetés

Kingdom Under Fire 2 - jobban néz ki PS4-en, mint PC-n (videó)

|

Hoppá. Sang-Yoon Lee, a játék producere szerint a Kingdom Under Fire 2 konzolon lesz szebb.

Hirdetés

Egy olyan világban, ahol a PC-s játékosok jelentős többségben vannak a konzolosokhoz képest, merész olyan kijelentést tenni, hogy egy játék konzolon szebb, mint PC-n.

Sang-Yoon Lee viszont egy merész ember. A GDC-n arról kérdezték, hogy milyen különbségek lesznek a Kindgom Under Fire 2 két különböző változatának grafikájában, mire ő, tudva hogy ezzel nem lesz túl népszerű, őszintén válaszolt: „Egy kicsit nehéz ezt most elmondanom, mert ha a PC-s játékosok megtudják, nagyon dühösek lesznek. A PlayStation 4-en sokkal jobb a grafika. A PlayStation 4-es változat grafikai minősége sokkal jobb lesz, mint a PC-s verzióé.” Hát az tény, hogy nem cukrozta túl a dolgot, de nehogy azt gondoljátok, hogy a PC-s verziót direkt lebutították, mert nem erről van szó. Reméljük. Alább a játék legújabb (PC-s) trailere, ami 60 FPS-sel fut, és azért erre sem mondhatja senki, hogy nem szép.

Az MMO PC-re még ebben a hónapban megjelenik, PS4-re valamikor az év folyamán, az Xbox One-os kiadásról pedig még folynak a tárgyalások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)