Hirdetés

Kingdom Under Fire: Circle of Doom PC-n is

|

A Kingdom Under Fire: Circle of Doom egy a Kingdom Under Fire világában játszódó akció/RPG, ahol a jó és a sötét oldal erői örök harcban állnak egymással. Míg a sorozat első tagja az A War of Heroes PC-re is megjelent a sorozat következő két része bizony kizárólag Xboxra készült el, ám most úgy tűnik, hogy a játék a negyedik résszel visszatér a PC-s köztudatba. Henry Lee a Blueside játékigazgatója elmondta, hogy míg az előző részek az igazi kihívást jelentő stratégák számára nyújtott óriási élvezetet az akció és valós idejű irányítás ötvözésével, addig ez az új rész a tovább gazdagodott játékmenetnek köszönhetően minden játékosnak egyszerű lesz, ám mégsem unalmas, mindenki örömmel fogja majd aprítani az ellenség ezreit. A BlueSide emelett leszerződtette a koreai DragonFly Studiost, akitől majd az online komponenseket várják, melyek természetesen mind a konzolos, mind pedig a PC-s verzióban megtalálhatóak lesznek. A megjelenés konzolra valamikor 2007 második negyedévében várható, PC-re pedig valamivel később.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)