Hirdetés

Kingdom Under Fire II - Az első képek

|

Két hete jelentették be a KUF széria legfrissebb tagját, melyből megérkeztek az első, szemkápráztató felvételek.

Hirdetés

Időközben néhány apróság is tisztázódott a projekt körül. Elsőként szembetűnik, hogy elvesztette a Dominion alcímet, s helyette sorszámot kapott, mégpedig a 2-est. Habár elsőre logikátlannak tűnhet a lépés, hiszen az X360-ra nemrég megjelent Circle of Doom már az ötödik KUF játék, de ez utóbbi és elődei oly mértékben eltértek az alapjátéktól, hogy a háttérvilágot, s egyes szereplőket leszámítva szinte semmi közös nem maradt bennük. Éppen ezért fordulhatott elő, hogy a legújabb, ismét stratégiának nevezhető fejezet tekinthető az első, igazi folytatásnak.
A Kingdom Under Fire II tehát visszatér a gyökerekhez, s hack'n'slash helyett akció és rpg elemekkel fűszerezett stratégiát kapunk, ahol harcosok és fenevadak ezrei rontanak egymásnak. A hagyományos szingli kampány mellett egy eddig példa nélkül álló, MMOARTS (Massively Multiplayer Online Action Real-Time Strategy) móddal is találkozhatunk. A fejlesztést közösen végző Blueside és Phantagram szerint játékosok ezrei vezethetik majd csatába csapataikat.
A megjelenés 2009-re várható, PC-re és egyelőre meg nem nevezett konzolokra.

 

 

Kingdom Under Fire II - 1. kép Kingdom Under Fire II - 2. kép Kingdom Under Fire II - 3. kép Kingdom Under Fire II - 4. kép Kingdom Under Fire II - 5. kép Kingdom Under Fire II - 6. kép Kingdom Under Fire II - 7. kép Kingdom Under Fire II - 8. kép


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)