Hirdetés

Kingdom Under Fire II - Full trailer

|

A koreai fejlesztésű játék első része és annak fejezetei is elég kellemesek voltak, most készül a második PS3-ra és PC-re.

Hirdetés

A most zajló G-Star kiállításon mutatták be a nagyközönségnek ezt a hosszú trailert, amelyet most nektek is megmutatunk.

A Kingdom Under Fire II a két Kingdom Under Fire rész, a The Crusaders és a Heroes sztoriját folytatja. Egy új frakció is lesz a játékban, amely az emberek szövetségével és a Sötét Légióval harcol majd - ezek voltak az alapjai az előző részeknek. Az Online módban több ezer játékos lesz képes majd egymás ellen harcolni.

A mostani trailerben a játékban található összes klassz, azaz osztály demonstrálja képességeit - a szemnek igen kellemes grafika mellett ezt is megtekinthetjük legalább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)