Hirdetés

Kingdom Under Fire II - Képek

|

A PC-n felnövő, majd konzolra költöző Kingdom Under Fire sorozat legújabb epizódja visszatér PC-re is.

Hirdetés

A Kingdom Under Fire első részei még PC-n arattak viszonylagos sikereket, az rpg-rts kategóriában. Aztán a sorozat egy kicsit elmozdult az akció-rts felé, és elköltözött konzolokra. Azóta ott éldegél, de az új rész, a Kingdom Under Fire II, visszatér PC-re is. Sajnos elég sokára.

Úgy tűnik már nagyon régótra fejlesztik a Kingdom Under Fire legújabb részét, pedig csak tavaly év elején jelentették be. Az már szomorkásabb hír, hogy a Kingdom Under Fire II megjelenését eltolták 2010 második felére, valamint törölték a PlayStation 3 verziót is. Sajnos az érdekes akció-rpg-rts-mmo szerű képződmény nem érkezik a Sony konzoljára, viszont a képeket nézegetve felmerül a kérdés: ha már egyszer hasonló a stílus, vajon a Lord of the Rings: Conquest miért nem ilyesmi lett inkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)