Hirdetés

Kingdom Under Fire II - Sárkányok és Dinók

|

Beindul lassan a Kingdom Under Fire marketing gépezet. A jövőre megjelenő mmo-rts PC-n is tiszteletét teszi.

Hirdetés

Bizony bizony, lehet örvendezni. A Kingdom Under Fire anno PC-re jelent csak meg, és csak a nagy bukás után költözött konzolokra. Eredetileg stratégia volt a drága, ám a konzolokon akkoriban ez a műfaj még nem számított divatosnak, így oda néhány félig meddig szerepjátékot alkottak a készítők - bár inkább hack'n'slah a megfelelő kategória. A legújabb rész viszont már ismét RTS lesz, és megjelenik PC-re is. Sőt az egyszemélyes kampány mellett a játéknak lesz egy MMO része is ahol a dicsőségre vágyó hadvezérek akár többezres seregeket is vezethetnek majd. Az egyszemélyes részben feltűnik egy új frakció, de róluk még nem tudni semmit, de ezáltal a Human Alliance és a Dark Legiona között folyó háborúskodás még nagyobb méreteket ölt majd. Természetesen az RPG elemeket sem irtották ki a játékból, hőseink fejlődnek, és akár egymagukban is elintéznek néhány kisebb hadosztályt. Reméljük a fejlesztők odafigyelnek a frakciók közötti egyensúlyra, mert bár az egyjátékos részben ez még annyira nem is fontos, de a jó multihoz elengedhetetlen egy jól működő kő-papír-olló rendszer megalkotása.  A játékról eddig csak képeket mutattak be, de megérkezett az első videó is, ami ingame jeleneteket mutat be. Annyi biztos, hogy a látványra nem lehet panasz, igazán epikus csatákban vehetünk majd részt - reméljük a netkód programozói meg tudják majd oldani az ekkora seregek lagmentes kezelését. A gépigény kérdése is felmerül a videót nézve, mert az tuti, hogy ez nem fog elfutni akármi vason. Sárkányon akarok lovagolni MOST!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)