Hirdetés

Kingdoms of Amalur - még ebben a hónapban gazdára találhat

|

Szeptember második felében tartják a Kingdoms of Amalur jogok árverésének első fordulóját. Ha lesz vevő, akkor valószínűleg folytatás is.

Hirdetés

Miközben Rhode Island állam és Curt Schilling, az egykori baseballsztár a tavaly becsődölt 38 Studiosnak nyújtott kölcsön miatt pereskedik, a rövid életű csapat által fejlesztett Kingdoms of Amalur: The Reckoning szerepjátékot, valamint a Project Copernicus MMO-t is magába foglaló jogok rövidesen kalapács alá kerülnek az árverés lebonyolításával megbízott Richard Land szerint.

Jómagam kellemesen elszórakoztam az Amalurral, ami a közhiedelemmel ellentétben jól teljesített (a megjelenést követő első hónapban millió fele fogyott), és nem járult hozzá a későbbi csődhöz. A fejlesztést az Electronic Arts pénzelte, így a bevételek is oda folytak be, erről R.A. Salvatore mesélt nekünk (exkluzív interjú a 2013/08-as GameStar magazinban). A gondot a Copernicus jelentette, amit - még ha el is kelnek a jogok - aligha fog bárki további dollármilliók, sőt tízmilliók kockáztatásával befejezni. Ellenben a Kingdoms of Amalur: The Reckoning közvetlen folytatására már több esélyt látok, talán épp az EA lehet a franchise megmentője. Én nem bánnám.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)