Hirdetés

Kingdoms of Amalur - decemberre csúszott az árverés

|

Továbbra sem kellettek senkinek a Kingdoms of Amalur jogai, de most úgy tűnik, megszaporodtak a jelentkezők.

Hirdetés

Szeptember második felében tartották a Kingdoms of Amalur jogok árverésének első fordulóját, de a legértékesebb tartalmak csak a jövő hónapban kerülnek kalapács alá.

Az árverésre eredetileg november 13. és 14. között került volna sor, de végül mégis csak decemberre csúszott az aukció, egyelőre még pontos dátum nélkül. A csúszásról Nick Jimenez, a Heritage Global Partners munkatársa, illetve az aukció vezetője tájékoztatta a Gamespotot. 

Rhode Island állam azért döntött a későbbi időpont mellett, mert szemmel láthatóan nagyobb érdeklődést váltottak ki a 38 Studios legértékesebb tulajdonai, mint arra előzetesen számítani lehetett, és abban reménykednek, hogy ez a kis időtöbblet elegendő lesz ahhoz, hogy a lehető legtöbb komoly érdeklődő részt tudjon venni az aukción.

A decemberben esedékes aukció tárgyát képezi a Kingdoms of Amalur, ami többek között R. A. Salvatore, Ken Rolston és Todd McFarlane kreatív együttműködésének az eredménye, és megjelenésekor jó eredményekkel büszkélkedhetett, továbbá a félkész Project Copernicus MMO, illetve azok a címek, amelyekre a a Big Huge Games bekebelezése után tett szert a 38 Studios.

Attól függetlenül, hogy eddig egy kiadó sem mutatott nyílt érdeklődést a Kingdoms of Amalur iránt, még mindig jó esély van arra, hogy az Electronic Arts lesz a befutó, de egyes híresztelések szerint a Take Two is potenciális vásárló lehet.

Ti mit gondoltok, kié lesz a Kingdoms of Amalur?   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)