Hirdetés

Kingdoms of Amalur MMO még az idén?

|

Todd McFarlane, a Kingdoms of Amalur művészeti igazgatója szerint nagyon is elképzelhető.

Hirdetés

A nap egyik legfurcsább híre számomra, hogy a kritikák szerint is erős közepes Amalur-ból MMO-t akarnak csinálni, ráadásul még az idén.

Na azért ezt nem ártana a fiúknak átgondolni, hiszen az EA hypon túl a Reckoning elég haloványra sikeredett. A hosszú hétvégén végre rászántam magam, hogy végigjátszom (elfoglaltam magam, míg lejött az SWTOR kliens), de megmondom őszintén csak azért toltam végig, mert nem akartam elhinni, hogy ennyire unalmas végjátékot készítenek. A küldetések 90 százaléka kuka, szinte elaludtam rajtuk olyan egysíkúak voltak. Ez egy MMO-ban alapkövetelmény, az ázsiai játékosokat sem lehet már rávenni arra, hogy grindelve fejlődjenek egy játékban (a nyugatiakat meg pláne nem).

Még az olyan klasszis játékok mint a WoW és az SWTOR is küszködnek mostanában, enyhén szólva is kétesélyes lenne az Amalur MMO fogadtatása. Ráadásul néhány hónap és jön a Guild Wars 2 is, ami aztán végképp telíti a piacot, ráadásul pont azokat a játékosokat fogja meg, akik nem akarnak havidíjat fizetni. Szerintetek van létjogosultsága egy Amalur MMO-nak vagy inkább maradjanak a single player megoldásnál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)