Hirdetés

Kingdoms of Amalur: Reckoning - ez is ingyenes az Originen

|

Ha a Battlefield 4-et nem érzitek magatokénak, a Big Huge Games akció-RPG-je talán elnyeri tetszéseteket. Próbáljátok ki, semmit nem veszíthettek.

Hirdetés

Nem elég, hogy 9,99 euróról 4,99 euróra van leárazva, ha még ez sem elég ahhoz, hogy örökre magatokévá tegyétek az egyébként egész jól sikerült Kingdoms of Amalur: Reckoningot, most 48 óráig ingyen játszhattok vele.

Ez valóban kevesebb, mint a 168 óra Battlefield 4, de míg ott a multiplayer az erős (amiben bizony el kell merülni), itt most az egyjátékos mód a lényeg (lévén csak az van). A Metacritic-en 80-81-es átlaggal rendelkező játékot mind a kritikusok, mind a játékosok dícsérték, de az eladások sajnos nem érték el azt a határt, ami elég volt, hogy a fejlesztőstúdió életben maradjon, talán ezért nem is emlegetik a legjobbak között. Innen tudjátok letölteni, csak kattintsatok a „Try Kingdoms of Amalur: Reckoning before you buy!” feliratra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)