Hirdetés

Új videóban beszélnek a fejlesztők a készülő King's Bounty 2-ről

|

A több évtizedes múltra visszatekintő játéksorozat legújabb darabja a tervek szerint még idén megjelenik.

Hirdetés

A 1C Entertainment csapata tavaly augusztusban jelentette be, hogy készíti az 1990-ben megjelent klasszikus körökre osztott stratégia játék King's Bounty hivatalos számozott folytatását. 2008-ban ugyan kiadták a King's Bounty: The Legendet, viszont a hivatalos második részre 30 évet kellett várni.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat igyekszik a rajongók számára betekintést nyújtani a különböző munkafolyamatokba, és a stúdió publikálta az első fejlesztői naplót, amelyet minden bizonnyal még számos másik fog követni. A fejlesztők először a King's Bounty 2 alapjairól, mint például a kameranézetről, a világ felfedezéséről, a hősök képességeiről és dialógusok jelentőségéről beszélnek a fejlesztői naplóban. Nézzétek meg ti is alább.

 

A játék a tervek szerint még idén fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Nektek hogy tetszik a King's Bounty 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)