Hirdetés

King's Bounty - Crossworlds - bejelentés

|

Megjelenése előtt sokan szkeptikusak voltak azt állítván, hogy egy ilyen régi legendát nem lesz könnyű újjáéleszteni... Az oroszoknak sikerült.

Hirdetés

Olyannyira, hogy a King's Bountyhoz ma be is jelentettek egy új kiegészítőt, amely a Crossworlds nevet viseli.

A játék stand-alone kiegészítője a King's Bounty: Armored Princessnek. Két új kampányt, tucatnyi új missziót, sok új tárgyat, varázslatot és lényt tartalmaz. A rajongók régi kérése volt, hogy a játékhoz járjon egy teljeskörű editor - a Crossworldhöz ezt is megkapják majd a játékosok.

Olyan újdonságok is bekerültek a játékba, mint a repülő hátas - ezzel talán gyorsabban oda lehet érni, ha épp támadás éri a királyságot. A princess sárkányháton jár majd - a szelídített sárkány állandó kisérője lesz - s bár az elején még kicsi és gyönge a késöbbiekben hatalmas szövetségessé növi ki magát. Kissárkányként még csak karommal legyint, de nagyfiú korában már tüzet köp és vulkánokat tud megidézni.

Szám szerint egészen pontosan 70 új tárgy, 8 tárgy-szet (ezek közül egy a sárkánynak), 3 komponens artifact kerül a játékba. Hét új küldetés segítségével lehet majd folytatni a történetet, 50 új képesség és tulajdonság kerül a játékba, 13 új varázslattal együtt. S a bónusz - teljes körű játékeditor a King's Bounty: Armored Princesshez.

A játék várhatóan a harmadik negyedévben jelenik majd meg ebben az évben.

 

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)