Hirdetés

King's Quest: A Knight to Remember - már minden platformon ingyenes

|

A King's Quest első fejezete mostantól kezdve az összes elérhető platformon teljesen ingyenesen letölthető.

Hirdetés

Április végén számoltunk be arról, hogy az epizodikus megjelenésű King's Quest legelső része, vagyis az A Knight to Remember díjmentesen letölthető Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Mostantól kezdve azonban már nem csak a Microsoft konzoljainak tulajdonosai örülhetnek.

Ezután ugyanis már PC-n, valamint PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokon is ingyenesen elérhető a King's Quest - Chapter 1. Az öt részesre tervezett játék első fejezete még tavaly júliusban jelent meg, azóta pedig elég lassan csordogálnak az új részek. Jelenleg a Chapter 3-nál tartunk, ami idén áprilisban érkezett meg.

Amennyiben eddig még nem próbáltad volna ki a King's Questet, akkor itt a remek alkalom, hogy belekóstolj a kalandba. Ha megtetszik a játék, akkor a további fejezeteket szezonbérlet formájában is megvásárolhatod.

Ti ki fogjátok próbálni a King's Quest - Chapter 1: A Knight to Remembert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)