Hirdetés

King's Quest - itt az első fejlesztői videó, érdemes megnézni

|

Visszatér a Sierra legendás játéksorozata, a King's Quest egy újabb epizóddal, amelynek fejlesztéséről egy négyrészes fejlesztői napló első fejezete regél nekünk.

Hirdetés

Mindig érdeklődve nézzük az "Így készült..." videókat egy-egy projekt kapcsán, de különösen kellemes, nosztalgikus érzés egy olyan legendás kalandjáték visszatéréséhez vezető útról hallani ilyen formában, amilyen a King's Quest is. 

A The Game Awards 2014-en történt, hogy a klasszikus játéksorozatot jegyző Ken és Roberta Williams életműdíjat kaptak alkotásukért, amit egy meglepetés is követett, hiszen bejelentették, hogy készül a következő King's Quest epizód az Activision gondozásában (ők vásárolták fel a Sierrát). A The Odd Gentlemen fejlesztői kiadták a "The Vision" névre keresztelt első fejlesztői naplójukat a tervezett négyből, amelyben Matt Korba, a játék kreatív rendezője és Lindsey Rostal, a producer mesélnek a legendás széria iránti szeretetükről és a visszatérés hátteréről. A videóban láthattok jeleneteket a játékmenetből is, már csak ezért is érdemes kattintani:  

A megjelenés PC, PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra várható, valamikor ősszel. Nektek mi a legkellemesebb emléketek a szériával kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)