Hirdetés

King's Quest - Christopher Lloyd és Zelda Williams is szinkronizál (videó)

|

A Vissza a jövőbe dokijának és Robin Williams lányának hangját is hallhatjuk az újragondolt King's Quest játékban. Meg Tom Kennyt, a Spongyabobot megszólaltató zsenit.

Hirdetés

A King's Quest idén az Odd Gentleman gondozásában tér vissza, és részben valószínűleg az Activision támogatásának köszönhető, hogy a játékhoz Christopher Lloydot is sikerült megszerezni.

A többek között a Vissza a jövőbe trilógiából ismerős úriember Graham királynak adja a hangját, míg Zelda Williams egy kovácslány lesz, de hallhatjuk Josh Keaton, Maggie Elizabeth Jones és Tom Kenny hangját is a játék során. Az alábbi videóban őket láthatjuk felvétel közben, valamint néhány jelenetet magából a játékból. 

Rajtuk kívül szerepet kapott még Michael Benyaer, Loretta Devine, Gideon Emery, Jean Gilpin, Michael Gough, Andy Pessoa, Kevin Michael Richardson, Kath Soucie, Fred Tatasciore és Michael-Leon Wooley is.

Az új King's Quest az eredetivel ellentétben nem egy point-and-click kalandjáték lesz, de nem tudjuk még, hogy ezen milyen módon csavarnak. A tervezett öt fejezet közül az első még idén megérkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)