Hirdetés

King's Quest: Rubble Without a Cause - részletek a második epizódról

|

Még az év vége előtt folytatódik a King's Quest, melynek második epizódja a Rubble Without a Cause címet kapta. Megtudtuk, miről fog szólni, és milyen újításokra számíthatunk.

Hirdetés

Nagy siker övezte a King's Quest visszatérését, a játék jól indított a kritikusoknál és a játékosoknál egyaránt. A múlt hónapban megjelent A Knight to Remember című első epizód viszont csak a kezdet volt, még legalább négy rész hátravan.

Valamikor 2015 negyedik negyedévében, azaz október-november-december környékén jelenik meg a Rubble Without a Cause, melyben a főszereplő, Graham a királyléttel járó felelőségekkel próbál megküzdeni. Jönnek a kőgoblinok is, akik Daventry polgárait igyekeznek elrabolni. A PAX Prime-on Matt Korba kreatív rendező elárulta, hogy míg az első epizód inkább az első King's Quest játékra hajazott, a második már közelebb áll a King's Quest 3-hoz. Ha már másodpercek óta azon gondolkodtok, milyen lehet egy kőgoblin, feltétlenül nézzétek meg az alábbi teasert, ami egyébként a játék humorát is megmutatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)