Hirdetés

King's Quest - kiderült, mikor jön a harmadik fejezet

|

Megjelenési dátumot kapott az epizodikus King's Quest harmadik része.

Hirdetés

Elég hosszú idő telt el a King's Quest legutóbbi epizódjának decemberi megjelenése óta. Remélhetőleg még így sem veszítettétek el az érdeklődést Graham kalandjai iránt.

Holnap lesz három hónapja, hogy elérhetővé vált az epizodikus rendszerben megjelenő új King's Quest játék második része, ezért éppen ideje már, hogy a fejlesztők szót ejtsenek a folytatásról. A Sierra megtörte a hallgatást és végre bejelentették, hogy már csak április 26-ig kell várunk, akkor jön ugyanis a harmadik fejezet. A Once Upon a Climb című rész középpontjában a szerelem áll, konkrétabban Graham király és jövendőbeli felesége Valanice királyné első találkozását élhetjük át újra.

Ti kipróbáltátok már a King's Quest első két fejezetét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)