Hirdetés

Ez az operációs rendszer egy szerepjáték

|

Ebben az OS-ben nem fogsz tudni dolgozni, netezni, vagy filmeket nézni, de az e-mailek küldetéseket adnak, a felugró ablakokban szörnyek várnak, a térképen pedig egy másik világ rejtőzik.

Hirdetés

A Kingsway Andrew Morrish új projektje, ami gyakorlatilag egy operációs rendszerbe oltott RPG. A szörnyekkel pop-up ablakokban fogunk találkozni, a világot a térkép alkalmazáson keresztül járhatjuk be, a hátizsákunk pedig egy könyvtárfa.

Az Adult Swim Games jóvoltából még idén fog megjelenni a játék, ami tulajdonképpen egy Windows képére alakított, szörny gyilkolásra készített eszköztár. Minden ablakot úgy mozgathatunk és használhatunk, mint ahogy azt egy rendes OS-ben tennénk, miközben minden kattintásunkkal tapasztalati pontokat szerzünk.

A legnagyobb kihívás az lesz, hogy a számtalan ablakot úgy rendszerezzük majd, hogy küldetéseinket a lehető leggyorsabban tudjuk teljesíteni, és a szörnyekkel is még az előtt végezzünk, hogy tönkre tennék az operációs rendszerünket.

A Kingsway megjelenése még idén lesz esedékes PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)