Hirdetés

Kínos hiba teszi tönkre a Far Cry 6-os mentéseket

|

Ha épp akkor ment a játék, amikor egy játékos haldoklik, nincs visszaút.

Hirdetés

Sokféle beállítást kínál a Far Cry 6, hogy még a látássérültek is élvezhessék a játékot, de egy, általában alapvetőnek számító opció kimaradt: a manuális mentés lehetősége. Érthetetlen ennek hiánya, de már annak is örülnénk, ha automatikus mentési helyből egynél több lenne.

Jelenleg ugyanis elkerülhetetlen az a bug, amiről a Redditen többen is beszámoltak. Előfordulhat, hogy a játék pont akkor ment, amikor a játékos századmásodpercekre van a haláltól, így minden egyes visszatöltésnél eleve meghal, és egy olyan hurokba kerül, amiből nincs kiút.

Hirdetés

A Ubisoft szóvivője a Kotaku megkeresésére annyit mondott, vizsgálják, hogyan lehetne tartós megoldást nyújtani a problémára, de egyelőre azt javasolják, az érintettek próbáljanak behívni valakit co-opra, így áthidalhatják a kényelmetlenséget.

Sajnos nem megoldás valaki más mentésének letöltése, mert könnyen lehet, hogy eltérő felszerelést oldottunk fel, ahogy az is, hogy ő más történetszálat kezdett el a választható három közül. A Far Cry 6 kampánya nem lineáris, az egyes gerillacsoportokat saját ízlésünk szerint csábíthatjuk magunkhoz, így kicsi az esélye annak, hogy valaki más pont úgy játszott, ahogy mi.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)