Hirdetés

Kínos lesz, ha ezek után mégis jövőre csúszik a Hogwarts Legacy

|

Továbbra is úgy tűnik, még 2022-ben megkezdhetjük tanulmányainkat az Avalanche Software-féle Hogwarts Legacyben.

Hirdetés

Ugyan mi magabiztosan tettük fel a Hogwarts Legacyt a 2022-es év legjobban várt játékait tartalmazó listánkra, némileg elbizonytalanodtunk, mikor egy bennfentes azt állította, komoly csúszásban van a projekt, így könnyen 2023-ra tolódhat a megjelenés. Ezt azóta más pletykák és a kiadó is cáfolta, most pedig újabb helyen tűnt fel a varázssuliban játszódó kaland, mint 2022-es megjelenés.

Hirdetés

A Harry Potter mellett más, a J. K. Rowling által útjára indított univerzumban játszódó történeteket is magába foglaló Wizarding World honlapján jelent meg egy összefoglaló arról, hogy mi mindenre számíthatnak ebben az évben a rajongók. Ebben szerepel a Legendás állatok: Dumbledore titkai premierje, egy dokumentumfilm, amiben Stephen Fry veszi sorra, milyen lények ihlették Rowling varázsvilágának mágikus szörnyeit és állatait, az első Harry Potter regény megjelenésének huszonötödik évfordulóját megünneplő programok, és egy, a filmsorozathoz kapcsolódó koncertsorozat új állomásai is.

Ami pedig nekünk, gamereknek megnyugtató lehet, továbbra is 2022-es megjelenéssel látható a felsorolásban a Hogwarts Legacy, amiben az 1800-as évek végén élhetünk át egy kalandot a legendás varázsiskolában és annak falain kívül.

Az persze, hogy jelenleg erre az évre (annak is valószínűleg a végére) várják az alkotók a projekt lezárását, nem jelenti, hogy később egy váratlan körülmény miatt nem kell halasztani a projekten. Mindenesetre további stúdiókat kellett bevonni a Disney Infinity játékokat is jegyző Avalanche Software mellé, ami jelentheti azt is, hogy a gárda ezzel a külső segítséggel már tartani tudja a jelenleg felvázolt menetrendet. A kiadó úgy tűnik, bizakodó ezzel kapcsolatban, különben nem valószínű, hogy ebben a listában ilyen hangsúlyos helyet kapott volna a Hogwarts Legacy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)