Hirdetés

Kínos reklám miatt került a célkeresztbe az NBA 2K22

|

A fejlesztők új szintre emelték a reklámok játékokba való beágyazását. A közösség nem örül.

Hirdetés

Nemrég jelent meg az NBA 2K22, ami tulajdonképpen kihívó nélkül uralhatja a kosaras játékok piacát.

A 2K Games sorozata mindig vegyes megítélésű volt, ezen pedig úgy tűnik, hogy a legújabb epizód sem változtat, hiszen megint sikerült egy, a játékba mélyen integrált reklámmal felbosszantani a pattogtatni vágyó közösséget.

Hirdetés

Vannak a kiadónak rendkívül szimpatikus megmozdulásai is, hiszen nemrég például egy 24 karátos arannyal bevont PS5-öt sorsoltak ki a közösség tagjai között, azonban minden évben akad valami, amitől kifeszülnek a játékosok és ez általában az egész játék megítélést beárnyékolja.

Így történt ez a 2K22-vel is, amiben a State Farm nevezetű biztosító vásárolt magának megkerülhetetlen reklámot. A játékban található, The Cityként ismert közösségi térben ugyanis a cégnek saját üzlethelyisége van, ahol a biztosító reklámjaiból jól ismert fazonnal, Jake-kel lehet interakcióba lépni, amiért az ő ikonikus piros felsőjét és khaki színű nadrágját kapjuk jutalmul, hogy később is felvehessük azokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Titeket zavarnak az ilyen jellegű reklámok a játékokban, vagy ettől csak élethűbbnek hatnak a virtuális világok? Annak idején az eredeti Alan Wake kalandban is voltak elég komoly reklámok, ezek azonban a hamarosan megjelenő, felújítot kiadásban már nem lesznek benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)