Hirdetés

Kinyírta a CS:GO-t a Steam, több játék is elérhetetlen volt

|

Egyelőre ismeretlen okokból, többek között a Global Offensive is elérhetetlenné vált a Steam közösség oldalain.

Hirdetés

Megkérdőjelezhetetlen, hogy a Valve az egyik, ha nem a legsikeresebb játéka a Counter Strike: Global Offensive, mely ingyenessé válása óta letaszíthatatlan uralkodónak tűnik a Steam trónján. Ugyan időről-időre vannak próbálkozások, hogy megfosszák az abszolút FPS-király címtől, még senki nem járt egyértelmű sikerrel.

A Valve valószínűleg úgy gondolta, hogy ha a konkurenciának nem sikerül legyőzni a CS:GO-t, majd ők maguk veszik a kezükbe az irányítást, ebből született egy szuper mém a Twitteren:

Történt ugyanis, hogy a Steam közösség felületeiről eltűnt a CS:GO, olyannyira, hogy csak nemrégiben tért vissza, közel 3 óra üresjárat után.

Hirdetés

Ha valaki a technikai probléma ideje alatt keresett rá a játékra, a következő oldalba botlott:

Szerencsére játszani ettől függetlenül is lehetett a játékkal, a technikai probléma ellenére is több mint 400 ezer játékos volt online a Global Offensive-ben. Valami komoly rendszerszintű hiba lehet a Valve-nél, hiszen nem csak a CS:GO, hanem további címek is elérhetetlenné váltak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)