Hirdetés

Kipróbálható a The Witcher egykori fejlesztőinek legújabb sci-fi szerepjátéka

|

A CD Projekt Red és Techland egykori munkatársaiból összeállt csapat ismét az irodalomból merített, ezúttal egy Stanislaw Lem regényt adaptálnak szerepjátékká.

Hirdetés

Még 2020-ban hallottunk először arról, hogy a CD Projekt Red és a Techland egykori fejlesztői új stúdiót alapítottak és belevágtak a The Invincible című sci-fi szerepjáték fejlesztésébe, ami egy 1964-es Stanislaw Lem regény adaptációja.

A fejlesztés kezdete óta már láthattunk néhány rövid ízelítőt a készülő RPG-ből, viszont most végre megjelent egy kipróbálható verzió, amivel mi magunk is belekóstolhatunk a némi horrorral megfűszerezett sci-fi kalandba.

Hirdetés

A játék hivatalos Steam oldaláról már bárki letöltheti a nagyjából 18 GB-os demót, amely a játék nyitányát ismerteti meg velünk: az alapszituáció szerint egy Yasna nevű asztrobiológust alakítunk, aki egyszer csak egy idegen bolygón találja magát, de nem emlékszik rá, hogy hogyan is került oda. Természetesen az lesz a feladatunk, hogy a játék során felgöngyölítsük ezt a rejtélyt, illetve megtaláljuk Yasna társait.

Ha szeretnétek kipróbálni, akkor érdemes lesz gyorsan cselekedni, mert ez a kis ízelítő csak május 11-ig elérhető, utána már valószínűleg csak a megjelenéskor vethetjük bele magunkat újra ebbe a világba. Az a szerencsénk, hogy ha minden jól megy, akkor a The Invincible valamikor idén jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)