Hirdetés

Kirabolták a GTA 5 éjféli launch-ra várakozó tömeget

|

A texasi Houstonban fegyveresek ütöttek rajta az egyik amerikai játékbolton, ahol nemcsak az üzletet, hanem a GTA 5 megjelenésre várakozó tömeget is kipakolták.

Hirdetés

Ide tessék kattintani.

Az ABC beszámolója szerint tegnap éjjel egy csapat felfegyverzett csuklyás illető kirabolta a GameStop houstoni boltját és az előtte várakozó leendő vásárlókat. Tegnap ugye végre megjelent a Grand Theft Auto V Xbox One-os és PlayStation 4-es verziója, ezért sok bolt átalakította a nyitvatartását, hogy a játékosok már éjfélkor hozzájuthassanak a játékhoz.

Egy csoport bűnöző úgy látszik, hogy számolt ezzel és a Grand Theft Auto V megjelenésének estéjén (korábban éjjelt írtunk, javítottuk) rajtaütött a üzleten és kirabolták az előtte várakozókat, és a kasszából is elvittek egy kis pénzt. A tettesek sokkolóval támadtak rá az egyik vásárlóra, de szerencsére mindenki sérülés nélkül úszta meg a rablótámadást.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)