Hirdetés

Kirándulni indulhatunk a No Man's Sky új frissítésében

|

Ma jelenik meg a No Man's Sky: Expeditions, melyben játékostársainkkal együtt vehetünk részt expedíciókban.

Hirdetés

Február közepén szedtük össze nektek, hogy melyek azok a játékok, amiket szerintünk érdemes újra elővenni, és elsőként szerepelt a listán a No Man's Sky - mert hát tényleg nagyon durván felturbózták a megjelenése óta, ha valami, ez igazán megérdemel még egy esélyt. A Hello Games legutóbb épp februárban szolgált egy ingyenes frissítéssel, és máris itt a következő, az Expeditions.

A PC-re, PlayStation és Xbox platformokra egyaránt ma érkező kiegészítő lehetőséget ad arra, hogy más, akár ismeretlen játékosokkal közösen induljunk kirándulni egy adott pontról. Minden szezonban más, tematikus expedícióban vehetünk részt, melyek során gyönyörű világokat látogathatunk meg, exkluzív jutalmakat szerezhetünk, új küldetésmechanikákkal találkozhatunk, küzdhetünk mérföldkövek eléréséért. Hétvégente ismét procedurálisan generált küldetéseket kapunk,

Hirdetés

Emellett megjelent egy új mechanika, a Target Sweep, ami az Analysis Visor lehetőségeit bővíti, és segítségével feltérképezhetjük a területeket, küldetések úticéljait mérhetjük be. A fő- és mellékküldetésekben is alkalmazták ezt visszamenőleg. Felfrissült a felhasználói felület is, hogy átláthatóbb legyen, illetve bevezettek különböző változtatásokat az élmény javítása érdekében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)