Hirdetés

Kis felkapott UT

|

Manapság tonna számra jelennek meg a különféle kiegészítések az Unreal Tournament nevezetű FPS játékhoz (ez hasonló képpen alakul a Q3-al és más alkotásokkal is). Ám a sok remek és haszontalan alkotás közül kikandikál egy kis figyelemreméltó darab! Ez nem más, mint az Ati nemrégiben bejelentett TruForm technológiájának szoftveres emulációja (igaz, csak ATI kártyákon működik). Lényegében arról van szó, ha az itt megtalálható add-on telepítése után, az UT-ben az egyes karakterek sokkal valósághűbbek lesznek, mint eddig (leglábbis nem lesznek olyan szögletesek). Az bizonyos, hogy a művelet végrehajtásához legalább egy ATI Radeon szükségeltetik (tehát sem GeForce, sem más kártya nem alkalmas), plusz jó, ha van egy igencsak erős processzorunk!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)