Hirdetés

Kis trükközéssel olcsón, akár évekre be lehetett spájzolni a PlayStation Plus legdrágább változatából

|

Kellett hozzá némi rafináltság, de a játékosok így akár hosszú évekre előre betárazhattak a Sony megújuló PlayStation Plusszolgáltatásából.

Hirdetés

Jelen állás szerint nyár elején, júniusban megújul a PlayStation Plus, a Sony előfizetéses szolgáltatása, ami így már egy, az Xbox Game Passhez hasonlító rendszer lesz. A PlayStation Now által nyújtott lehetőségeket, így a játékstreaminget is bevonja a buliba a Sony, emiatt a felhőre alapuló szolgáltatás átalakul majd a nyári felfrissülés után, és a jelenlegi előfizetők is PS Plust fognak kapni a már előre kifizetett hónapokra.

Ez az átkonvertálás azonban egy kis trükközésnek is teret engedett a jelek szerint. Egy évre a PS Plus Premium 120 dollárba került, azonban féláron meg tudták oldani az előfizetést a szemfülesek. 

Hirdetés

A Sony korábban bevezetett egy korlátozást, melynek köszönhetően nem lehetett több mint 1 hónapos PlayStation Now előfizetéseket vásárolni, de úgy tűnik, ez közben megváltozhatott, mivel egyes beszámolók alapján sikerült előre megvenni 12 havi adagot, 50%-os kedvezménnyel. Az illetékesek viszonylag gyorsan kapcsoltak, elérhetetlenné tették ezt a lehetőséget, de nyilván amint híre mint a dolognak, sokan elkezdték tömegével vásárolni az előfizetéseket, vannak felhasználók, akiknek elvileg a 2030-as években sem lesz már PS Plusra gondja.

A dolog a következőképpen működött, amíg élt a lehetőség:

  • Először is be kellett jelentkezni egy PSN-fiókba. Fontos volt, hogy PC-s vagy mobilos böngészőt használjon az ember ehhez, ne a PlayStation alkalmazását.
  • Aztán az Amazonon vagy a PSN-en vásárolt kóddal fel kellett tölteni a fiók egyenlegét.
  • A büdzsé megszerzése után indulhatott a 12 hónapos PS Now-előfizetések vásárolgatása kedvezményes áron, 60 dollárért.
  • Ezt gyakorlatilag akárhányszor meg lehetett ismételni, az akár évekre kitolt PS Now-előfizetés pedig idén júniustól PlayStation Plus Premiumra fog átváltani.

A PS Now persze nem minden országban elérhető, például hazánkban sem, mi épp ezért nem is PlayStation Plus Premium, hanem "csak" PlayStation Plus Deluxe-előfizetést fogunk kapni a nyáron. Nyilván ha valaki nem magyar profilt használt, az meg tudta oldani a dolgot a fenti trükközéssel. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


További érdekesség, hogy korábban azt hihettük, maximum három évre vásárolható meg előre a PS Now, de úgy látszik, jelen esetben ez a korlátozás sem működött, hiszen amíg a Sony nem reagált, nagyon sokan több mint három évre előre megoldották saját előfizetésüket. 

Kiskapunak ez mindenképpen kiskapu, de valószínűleg retorziót nem fog maga után vonni a trükközés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)