Hirdetés

Kisebb győzelmet aratott a No Doubt az Activision felett

|

Nem csak az Infinity Warddal gyűlt meg az Activision baja.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban már hírt adtunk róla, hogy a No Doubt, és Courtney Love (Kurt Cobain özvegye) is pert indított az Activision ellena Guitar Hero játékok miatt. A zenészek mindkét esetben azt sérelmezték, hogy az Activision más számokban is felhasználhatóvá tette az avatarokat.

Tény, hogy a "Love me Tender" elég hátborzongatóan hangzik Kurt Cobain szájából, ám a legtöbben úgy vélték, a sztárok csak egy kis plusz jövedelem miatt perelték a kiadót. Elképzelhető ez is, ám egyelőre úgy tűnik sikerrel járhatnak. A bíróság ugyanis elutasította az Activision beterjesztését, amelyben az alkotmány szólásszabadsággal foglalkozó részére hivatkoztak, és elfogadták a No Doubt álláspontját, miszerint a kérdés a copyrighthoz kapcsolódik. Kis győzelem ez egyelőre, hiszen csak annyit jelent, hogy a per folytatódhat, de ha a következő lépcsőt is bukja az Acti, akkor akár komoly gondok is lehetnek a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)