Hirdetés

Kiszedték a Call of Duty: Warzone-ból a járgányokat egy bug miatt

|

Jelenleg még a fejlesztők sem tudják, hogy mikor rakhatják majd vissza a járműveket.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone-t meglepően sok, a játékmenetet teljesen szétbomlasztó hiba mérgezi. A legutóbb felfedezett probléma a járműveket érinti: ha valamelyik géppel behajtunk a Warzone pálya egy adott pontjára, akkor a szerver egyszerűen összeomlik, és minden játékos kiesik a meccsből. Mivel ez konkrétan tönkreteszi a játékot, az Infinity Ward kénytelen volt kiszedni minden járművet.

Hirdetés

Jelenleg nem tudni, hogy azok mikor térhetnek vissza a játékba, hiszen ez erősen attól függ, hogy a fejlesztők mikorra tudják véglegesen kiirtani a bugot.

Egy akkora terméknél, mint a Warzone, erőteljes szemráncolást okoz, hogy újra és újra felbukkannak ilyen abszolút gyilkos játékhibák, de hátha sikerül még azelőtt rendbehozni mindent, mielőtt a Black Ops Cold Warhoz kapcsolódó tartalmak megérkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)