Hirdetés

Kiszedték a Denuvót a Tiny Tina's Wonderlandsből és két másik játékból is

|

A 2K Games mellett a Square Enix is arra a megállapításra jutott, hogy feleslegessé vált a közutálatnak örvendő DRM.

Hirdetés

Tavaly nyáron rajtolt el a Borderlands fantasy spin-offja, a Tiny Tina's Wonderlands, mely annyira sikeresnek bizonyult, hogy a Gearbox már a folytatásokat tervezi. A PC-s kiadást a 2K Games ugyanazzal a piszkálás elleni védelemmel látta el, mint az októberben megjelent New Tales from the Borderlands kalandjátékot, és néhány nap eltéréssel mindkettőből eltávolította a Denuvót e hét folyamán.

Hasonló lépésre szánta el magát a Square Enix is, csak épp a Star Ocean: The Divine Force című akció-szerepjáték kapcsán, amit a tri-Ace-szel közreműködve fejlesztett, majd adott ki tavaly októberben.

Hirdetés

Magyarán a Tiny Tina's Wonderlands körülbelül tíz hónapig élvezhette a Denuvo védelmét, míg a New Tales from the Borderlands és a Star Ocean: The Divine Force esetében ez az időszak már nagyjából hat hónapra zsugorodott, de a DRM addig sikerrel megakadályozta, hogy kalózok prédájává váljanak.

A friss megjelenéseket és a közeljövőben érkező játékokat illeti, a Resident Evil 4 és a Dead Island 2 kiadói, a Capcom és a Deep Silver éppúgy a Denuvóra fogadtak, mind a Redfallt gondozó Bethesda.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)