Hirdetés

Kiszivárgott a 2020-as Steam Summer Sale dátuma

|

Most már tudjuk, egészen pontosan mettől meddig tart majd a Steam nagy nyári leárazása.

Hirdetés

Az elmúlt jó pár évben betonbiztos tényként volt kezelhető, hogy valamikor június második felében elstartol a Steam Summer Sale, vagyis a Valve digitális piacterének nagy nyári leárazása, amelyre temérdek PC-s játékos vár messiásként. Nos, most kiszivárgott, hogy idén nyáron mely dátumokat kell piros filctollal bekarikázni a naptáratokban. 

Hirdetés

Pavel Djundik, a Steam Database munkatársa ugyanis robbantotta a hírt, miszerint egészen pontosan június 25-én indul a buli, és július 9-én fog véget érni - ez egyébként napra pontosan megegyezik a 2019-es dátumokkal. Elvileg először a kínai fejlesztők szivárogtatták ki a dátumokat, majd később több piaci szereplő is megerősítette ezt. 

Nincs más dolgunk tehát, mint a várakozás, nagyjából másfél hónapig pedig mégy gyűjtögethetünk a jóárasított címekre. Ti mit szeretnétek a legjobban behúzni kedvezményes áron?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)