Hirdetés

Kiszivárgott a Battlefield 2042 megjelenési dátuma, képei

|

Az EA-nek nem sikerült délután 4-ig várnia, idő előtt élesítette a Battlefield 2042 adatlapját az Origin Store-ban.

Hirdetés

Az új Battlefield, amit a köznyelvben Battlefield 6-ként emlegettünk, de valójában a Battlefield 2042 nevet fogja kapni, az év egyik legjobban várt játéka, így nem meglepő, hogy hetek óta szivárognak róla az infók, jönnek az erősen vízjeles képek, videók. Ma délután 4-kor sor kerül a hivatalos leleplezésre, valószínűleg a játékmenetet is látni fogjuk, de pár fontos infó már most kiderült.

Az esetet külön érdekessé teszi, hogy az információk forrása az Origin, az Electronic Arts hivatalos boltja, és ha valaminek, annak tényleg hihetünk.

Hirdetés

A Battlefield 2042 október 15-én október 22-én fog megjelenni, ezt megelőzően nyílt béta is lesz, melynek során bárki ingyen kipróbálhatja majd a játékot. A csatákban akár 128 játékos is részt vehet egyszerre,  ami jelentős ugrás a korábbi, 64 játékosos limithez képest.

A játék középpontjában az Egyesült Államok és Oroszország állnak, seregeik a világ különböző pontjain esnek majd egymásnak, köztük Szöullal és Egyiptommal.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az alábbi, vízjelmentes képeken láthatunk tornádót, szárnyasruhát, némi robbanást, tankokat, katonákat. Ha tényleg így fog kinézni a játék, nem lesz panaszunk rá, de várjuk meg a bemutatót (illetve ha nagyon biztosra akarunk menni, a megjelenést).

Frissítés: Korábbban október 15-ről hallottunk, közben kiderült, hogy október 22. a helyes dátum. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)