Hirdetés

Kiszivárgott a Codemasters új ralijátékának megjelenési dátuma

|

A WRC 23-at már az Electronic Arts fogja kiadni.

Hirdetés

Tavaly lezárult egy korszak, amikor a Bigben és a KT Racing párosa a licencszerződés kifutását követően átadta a stafétát az Electronic Artsnak és a Codemastersnek. Utóbbiak még 2020-ban kötöttek megállapodást az FIA-val a hivatalos rali-világbajnokság, a WRC jogainak felhasználásáról. Ennek értelmében 2023 és 2027 között minden évben készülhetünk majd egy-egy, az aktuális szezont leképező ralijátékra.

A sort a WRC 23 nyitja, és amennyiben hihetünk egy, a múltban már több alkalommal hiteles értesüléseket szállító szivárogtatónak, akkor nem is kell sokat várnunk a rajtra.

Hirdetés

Billbil_kun először a 26 tételből álló achievement-, ill. trófealista grafikai elemeit szivárogtatta ki, majd azt követően a Codemastersnél formálódó alkotás megjelenési dátumát is. Amennyiben helytállóak az információi, akkor július 28-án érkezik az idei hivatalos ralijáték.

Az Insider Gaming mindezt azzal fejelte meg, hogy tudomása szerint a WRC 23-ban kifejleszthetjük saját raliautónkat. A portál birtokába juttatott korai felvételekből kiindulva 16 autóosztályra számíthatunk, a verdákon pedig sok mindent cserélhetünk a motortól a felfüggesztésen át a fékrendszerig. További érdekesség, hogy a játék alapjait állítólag egy elkaszált DiRT epizód képezi, ami idén látott volna napvilágot, amelynek elkészült elemeit takarékossági okokból módosítva felhasználták ahelyett, hogy kihajították volna.

Úgy tűnik tehát, hogy mozgalmas nyara lesz a Codemastersnek, hiszen a stúdiónak még le kell szállítania a már bejelentett F1 23-at is, amely június 16-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)