Hirdetés

Kiszivárgott a Crysis Remastered előzetese és a megjelenési dátum is

|

A Microsoft Store gyakorlatilag mindent elárult Crysis Remasteredről a holnap nagy bemutató előtt.

Hirdetés

Eredetileg holnap, egészen pontosan 18 órakor kellett volna élesednie a Crysis Remastered játékmenet előzetesének, de homokszem került a gépezetbe, és a Microsoft Store-ban már kicsivel korábban is láthatóvá vált a trailer.

Hirdetés

Ide kattintva ti is eléritek az előzetest, ami persze nem a legszebb minőségben, mindössze 720p-s felbontásban érhető el jelenleg, szóval ha a tökéletes élményre vártok, akkor érdemes lesz holnap 18 óra környékén is felnézni a GSO-ra. A Microsoft Store termékoldala egyébként ráadásul nem csak az előzetest lőtte el idejekorán, hanem sikerült az összes fontosabb részletet is közzétenni az újrakevert Crysis kapcsán.

Kiderült, hogy a Crysis Remastered egészen pontosan július 23-án fog megjelenni (több mint valószínű, hogy az Xbox One-os kiadás mellett a PC-s, PlayStation 4-es és Nintendo Switch-es verziók is ekkor debütálnak), telepítéséhez pedig 7,01 GB szabad helyre lesz szükségünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)