Hirdetés

Kiszivárgott a Dying Light 2 megjelenési dátuma?

|

Idő előtt élesedett egy hirdetés, mely elárulta, mikor nézhetünk szembe a zombikkal.

Hirdetés

Ma este 9-kor tervezi részletezni a Techland következő nagy játékát, a Dying Light 2-t, melyről sokáig semmit nem mondtak, de mivel 2021-es megjelenéssel terveztek, elérkezettnek látták az időt több információ megosztására. A mai stream során minden bizonnyal játékmenetet is láthatunk, mindenképp érdemes lesz bekapcsolódni.

A megjelenés időpontjának bejelentésére viszont úgy tűnik, már nem kell várnunk: az egyik nagy olasz videojátékos oldal, az Everyeye.it fellőtte a játék bannerét, melyen konkrét dátum olvasható.

Hirdetés

Ez alapján egészen 2021. december 7-éig kell majd várnunk arra, hogy háztetőkön rohangálva teljesítsük feladatainkat, és csökkenthessük az utcákon lézengő élőholtak számát. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy elkerülve az október-novemberi tumultust, a fejlesztők az év utolsó hónapjára csúsztatják játékaikat, mert bár így lekésik a nagy Black Friday miatti vásárlási hullámot, bíznak annyira termékeikben, hogy ezt ne tekintsék akadálynak.

Este minden további részlettel jövünk, gyertek vissza mindenképp!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)