Hirdetés

Kiszivárgott a Dying Light Platinum Edition, elvileg napokon belül megérkezik

|

Mint oly sokszor máskor, most is a Microsoft Store lett a ludas a szivárgásban.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy a Techland mindenféle előzetes csinnadratta nélkül pár nap múlva, egészen pontosan május 27-én piacra fogja dobni a Dying Light Platinum Editiont, legalábbis erről árulkodott a Microsoft Store, ahol az illetékesek ismét túl korán nyomtak rá arra a bizonyos nagy piros gombra.

A Platinum Edition az alapjátékon felül az összes Dying Light DLC-t és bővítményt (így a Dying Light: The Following kiegészítőt és a Dying Light: Bozak Horde challenge módot is) tartalmazza majd.

Hirdetés

Az egyelőre nem világos még, hogy a Platinum Editionnel párhuzamosan érkezik-e valami olyan patch, ami feljavított látványvilágot és teljesítményt nyújt, ilyen még az előző félgenerációs váltásnál, az Xbox One X és a PlayStation 4 Pro megjelenésekor sem jött, most viszont az  Xbox Series X és S, illetve PlayStation 5 konzolok miatt halmozottan itt lenne az ideje.

Mindeközben értelemszerűen a Techland továbbra is teljes erőbedobással dolgozik a Dying Light 2-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)