Hirdetés

Kiszivárgott a Far Cry 6 játékmenet bemutatója

|

Ha türelmetlen vagy, és már most látni akarod a Ubisoft következő nagy dobását, akkor pult alól már nézhető a Far Cry 6 gameplay.

Hirdetés

A Ubisoft ma estére ígért egy vaskosabb Far Cry 6 bemutató streamet, amit a gaming világ már tűkön ülve várt (már amennyiben még nem égett ki a szériától).

A nyílt világú FPS széria következő felvonásából még csak ízelítőt láttunk, azóta pedig csak annyi infót kaptunk, hogy a járvány komolyan hátráltatta a fejlesztési munkálatokat. A COVID-19 miatt sajnos a csapat nem tudta februárra leszállítani a játékot, és egészen mostanáig gameplay anyagot sem kaptunk belőle.

A várakozásnak vége: a Far Cry 6 csapata készen áll arra, hogy komolyabban kezdjen beszélni a címről, és ma este meg is tartják a hivatalos bemutatót. A gond csak az, hogy a tartalom lényegi része már ki is szivárgott.

Hirdetés

Tegnap éjjel felkerült az internetre a Far Cry 6 bemutató, amit azóta a Ubisoft próbál is eltávolítani mindenhonnan. Ez persze 2021-ben közel lehetetlen, és ha most ide kattintotok, ti is megnézhetitek a kikerült anyagot. Vagy ha itt már nem elérhető esetleg, egészen könnyű új mirror linket találni.

A Ubisoft hivatalos közleményt nem adott ki a szivárgás kapcsán, és előre sem hozták a hivatalos bemutatót. Aki szeretné megvárni a streamet, az 18:30-kor nézzen majd rá a kiadó hivatalos YouTube csatornájára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)